divendres, 29 de febrer del 2008

Valoració de Montcada sobre la manifestació d'Aire Net

Els veïns de Montcada que van assistir a la manifestació contra la incineració de residus a Sant Feliu, destaquen la bona actuació policial i el bon talant dels polítics que conformen el consistori santfeliuenc.

Afirmen que “més de 100 veïns van entrar a la Sala de Plens, i un portaveu de la Plataforma va llegir un comunicat que va donar peu a tots els grups municipals prenguessin la paraula i exposessin la seva postura envers la reclamació veïnal.”

També fan la comparativa amb la població de Montcada i asseguren que “Els veïns de Montcada que hi eren presents, els va cridar l’atenció en comprovar uns detalls - no massa habituals a la nostra població- sobre el tracte rebut per part la Policia Local de Sant Feliu, la qual va realitzar un seguiment molt acurat durant el llarg recorregut de la marxa, així com el moment d’accedir a la Sala de Plens. La facilitat i la col·laboració que van rebre, demostra la bona predisposició d’aquesta, sense posar entrebancs i facilitant als manifestants l’acomodació, perquè tothom pogués escoltar tot allò que es deia en una atapeïda Sala de Plens.”

Safareigsantfeliuenc es mostra contrari a la crema de residus a la Sanson, i aplaudeix les noves tendències polítiques que sembla que comencen a escoltar les reivindicacions populars.




http://montcadaconfidencial.blogspot.com/2008/02/mani-sant-feliu-de-llobregat.html

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Acabem de possar un album de fotos de la manifestació del passat dia 26 de febrer. Moltes gracies.
www.airenet.es

Anònim ha dit...

Doncs llegiu atentament els comunicats polítics. No estan escoltant ningú. Fan la viu viu i entre tant ja han autoritzat la co-incineració.

Només és qüestió de temps.