dimecres, 5 de març del 2008

Entrevista amb l'alcalde o farsa mediàtica

Segons ha sabut safareig santfeliuenc, l’espai mensual destinat a fer preguntes a l’alcalde a través d’internet anomenat “L’entrevista amb l’alcalde”, només és atès per l’alcalde en una petita part.
Principalment les persones que responen a les preguntes són els tècnics (treballadors de l’ajuntament) competents en cada àmbit. També s’encarrega de respondre gran part de les preguntes, l’assessor de l’alcalde Sr. José Luis Haro.
Així que l’alcalde tan sols s’encarrega d’unes poques preguntes.
Per aquella gent que faci preguntes amb l’esperança que les seves reclamacions o problemàtiques siguin ateses personalment per l’alcalde, sempre els quedarà l’esperança d’estar entre el petit grup d’afortunats a qui l’alcalde està disposat a respondre.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueno...
supongo que la cuestión sería saber si lo que queremos es que nos resuelvan nuestras dudas o sólo tener un chat privado con el alcalde para ver cómo está...

Si lo que queremos es que resuelvan nuestras preguntas ya me está bien que me contesten gente especializada del ayuntamiento como técnicos o asesores del alcalde.

Eso aceptando el supuesto de que no sea él quien conteste... que tampoco lo tengo tan claro.
Seguramente, y debido al volumen de preguntas y el poco tiempo para responder, puede que a algunas no responda él directamente, pero desde luego no se trata de "escoger a los privilegiados", me parece que decir eso son ganas de quejarse sin conocimiento, o de seguir con lo con lo típico de "que malo son todos los políticos" sin aportar nada real ni objetivo a cambio...

Anònim ha dit...

Jo n'he participat més d'un cop, i em van atendre bé, i en van resoldre el dubte! crec que això és criticar per criticar! Normalment els ciutadans volem que els polítics s'apropin, crec que l'ajuntament de Sant Feliu és força proper. Amb la qüestió de l'entrevista amb l'alcalde, a la mesura li poso un 10 de valoració, no sé si totes les qüestions les respondrà ell o un altre, però el nivell d'atenció directa és molt bo.